top of page

VÅRA BUTIKSPOLICYER

Transparens och omsorg

På dagens digitala marknad är ärlighet den bästa policyn. Därför har vi tagit fram en generös och transparent butikspolicy för våra kunder. Läs vidare nedan för mer information, och tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

Våra butikspolicyer kan förändras eller uppdateras över tid varför vi ber dig att läsa dem igen innan du placerar en order i MÅNI's webbshop.

MÁNI_Lognyo_png.png

PAKETERING

I alla led i framtagande och frakt av våra produkter använder vi återvunnet papper och komposterbara material. Vi strävar efter att vara koldioxidneutrala. Ingen ny plast används av oss eller av våra leverantörer vid paketering och frakt.  

När vi skickar paket till dig minimerar vi mängden material och använder så liten förpackning som möjligt för att inte tära på vår planets resurser. Vi ser gärna att du återanvänder det material som din beställning skickas i. Om det inte är möjligt så är det ditt ansvar att återvinna dem på bästa sätt. 

När vi mottar leveranser från våra leverantörer och de av misstag innehåller plast eller annat ej återvinningsbart material så meddelar vi leverantören detta misstag samt återanvänder materialet i vårt lager eller vid kommande transporter. Vi slänger ingenting!

FRAKT OCH LEVERANS

MÅNI webbshop bemannas måndag till fredag förutom under svenska helgdagar.

Så snart du har lagt en order hos MÅNI kommer du att få en bekräftelse på din beställning via mail.

Din order hanteras och skickas normalt inom 48 timmar från tidpunkten för ordern. Om du vill göra en förändring i din order bör du kontakta oss snarast via vårt kontaktformulär.  

MÅNI skickar ordrar inom Sverige via Bring eller Postnord till ditt närmsta utlämningsställe. Du mottar ett email, sms eller en pappersavi när ditt paket finns för uthämtning hos ditt ombud. 

Beräkna 3-5 arbetsdagar för leverans av din order. 

Önskar du lägga en order från annat Europeiskt land, vänligen ta kontakt med oss via vårt kontaktformulär. 

För icke uthämtade paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig frakt- och returkostnad i helhet. 

VÅR RETURPOLICY

Du har rätt att returnera eller byta dina produkter, oavsett anledning, inom 14 dagar från mottagande.

Vänligen kontakta MÅNI på hello@maniswim.com för att begära en retursedel för din produkt. Vid byte till annan modell eller storlek bjuder MÅNI på både retur och ny orderfrakt. Vid endast retur bekostar du som kund frakten.

Vänligen placera returneringsmeddelandet du får från MÅNI i ditt paket, meddelandet ger oss möjlighet att snabbt hjälpa dig med ny storlek eller modell samt ger oss löpande feedback från dig, vår viktigaste provmodell.

Returnerade produkter skall vara i oanvänt skick med etiketter, hygienskydd och eventuell "dustbag" intakt. MÅNI godtar inga returer av produkter med synbara spår av att ha använts. 

Skicka aldrig tillbaka produkter till MÅNI utan att först kontaktat oss via hello@maniswim.com. Du är ansvarig för produkten tills dess att den har nått vårt lager. 

SKÖTSELRÅD

MÅNI's bad- och solksyddskläder tillverkas av de finaste tyger tillgängliga på marknaden. Dock så är inget polyamidbaserat tyg helt motståndskraftigt mot klor, salt, sol och solksyddscreme.

För att du skall få chans att njuta av ditt badplagg från MÅNI så lång tid som möjligt rekommenderar vi dig att följa plaggets skötselråd som går att finna i plagget samt som beskrivs här;

  • Skölj ditt plagg i ljummet vatten efter varje användning, du kan använda ett milt handtvättmedel utan blekmedel. 

  • Blötlägg inte ditt plagg under en längre tid.

  • Låt ditt plagg hängtorka i skuggan.

  • Vrid inte ur ditt badplagg, krama istället ut vatten.

  • Smörj solskyddscreme innan du tar på ditt badplagg och låt krämen torka in innan du klär dig. 

SEKRETESSPOLICY

Våra kunders integritet är av stor betydelse för oss. 

All personlig information som sparas av MÅNI genom besök och inköp via denna site kommer att behandlas med största försiktighet och sekretess. Vi hanterar enbart din personliga information för att kunna ge dig bästa möjliga service och hjälpa dig att fullfölja ett köp och beställning via vår webbshop. 

Vi blir väldigt glada om du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Du kommer då motta få men väl valda meddelanden om nyheter och event som vi tror att du vill känna till. 

Informationen som sparas kommer inte delas med tredje part om inte för att fullfölja vår service gentemot dig.

Om du vill avsluta din prenumeration på MÅNI's nyhetsbrev kontaktar du oss genom vårt kontaktformulär som du hittar nedan. 

bottom of page