top of page

VÅRA BUTIKSPOLICYER

Transparens och omsorg

På dagens digitala marknad är ärlighet den bästa policyn. Därför har vi tagit fram en generös och transparent butikspolicy för våra kunder. Läs vidare nedan för mer information, och tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

Våra butikspolicyer kan förändras eller uppdateras över tid varför vi ber dig att läsa dem igen innan du placerar en order i MÅNI's webbshop.

MÁNI_Lognyo_png.png

FRAKT & LEVERANS

MÅNI webshop har bemanning måndag till fredag, förutom under svenska helgdagar.Så snart du har lagt en beställning hos MÅNI får du en orderbekräftelse via e-post.

Din beställning hanteras och skickas normalt inom 48 timmar från ordertillfället.
Om du vill göra en ändring i din beställning bör du kontakta oss så snart som möjligt via vårt kontaktformulär.
MÅNI skickar beställningar inom Sverige via Bring eller Postnord till din närmaste utlämningsplats. För internationella beställningar väljer vi den bästa möjliga fraktlösningen från miljö- och kostnadsperspektiv från tid till annan.
Du får ett e-postmeddelande, ett SMS eller en pappersavisering när ditt paket är tillgängligt för avhämtning från ditt ombud.
Beräkna 3-5 arbetsdagar för leverans av din beställning.Om du vill göra en beställning från ett annat europeiskt land, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär för eventuella frågor i förväg innan du gör din beställning.För outlösta paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig frakt- och returavgifter i sin helhet.

 

RETURPOLICY

Du har rätt att returnera eller byta dina produkter, av vilken anledning som helst, inom 14 dagar från mottagandet.Vänligen kontakta MÅNI på hello@maniswim.com för att begära en retursedel för din produkt.
Vid byte till en annan modell eller storlek erbjuder MÅNI både retur- och ny orderfrakt. Vid enbart retur står du som kund för frakten.
Vänligen placera returmeddelandet du får från MÅNI i ditt paket, meddelandet ger oss möjlighet att snabbt hjälpa dig med en ny storlek eller modell och ger oss kontinuerlig feedback från dig, vår viktigaste testmodell.

Returnerade produkter måste vara i oanvänt skick med etiketter, hygieniskt skydd och eventuell "dustbag" intakt.
MÅNI accepterar inte returer av produkter med synliga spår av användning. Skicka aldrig tillbaka produkter till MÅNI utan att först kontakta oss via hello@maniswim.com. Du ansvarar för produkten tills den har nått vårt lager.

SKÖTSELRÅD
MÅNI badkläder är tillverkade av de finaste tygerna som finns tillgängliga på marknaden. Dock är inget polyamidbaserat tyg helt motståndskraftigt mot klor, salt, sol och solkräm.
För att du ska ha möjlighet att njuta av dina badkläder från MÅNI så länge som möjligt rekommenderar vi att du följer plaggets skötselråd som finns i plagget och som beskrivs här;
Skölj ditt plagg i ljummet vatten efter varje användning, du kan använda ett milt tvättmedel utan blekmedel.

Låt inte plagget ligga i blöt under en längre tid.

Låt ditt plagg hängtorka i skuggan.
Vrid inte och vräng inte din baddräkt, pressa istället ut vattnet.

Applicera solkräm innan du tar på dig baddräkten och låt krämen torka innan du klär dig.

INTEGRITETSPOLICY
Våra kunders integritet är av stor vikt för oss.
All personlig information som lagras av MÅNI genom besök och köp via denna sida kommer att behandlas med största omsorg och konfidentialitet. Vi hanterar endast din personliga information för att kunna ge dig bästa möjliga service och hjälpa dig att slutföra ett köp och en beställning via vår webshop.Vi blir mycket glada om du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Du kommer då att få få men väl utvalda meddelanden om nyheter och evenemang som vi tror att du vill veta om. Informationen som sparas kommer inte att delas med tredje part om det inte är nödvändigt för att fullfölja vår service till dig.
Om du vill avregistrera dig från MÅNI nyhetsbrev, kontakta oss via vårt kontaktformulär som du hittar nedan.

bottom of page