top of page

VANLIGA FRÅGOR

VARFÖR HETER NI MÅNI?

MÅNI är en forntida benämning på månen som användes i de nordiska språken. Vi har valt namnet MÅNI då månen symboliserar en konstant skönhet, oavsett dess form, färg eller storlek. Precis som vi kvinnor bör få känna, att vi alla är vackra. Månen lyser också upp våra kolsvarta nätter, den ger ljus och vägledning i mörkret.

HUR ÄR MÅNI'S STORLEKAR?

Vi gör vårt bästa för att tillverka våra badkläder "True to size" enligt vedertagna mått. Dock kan upplevelsen av en storlek vara annorlunda beroende på det material plagget sys i. Vi anger alltid vid varje plagg i vår webshop just hur det plagget upplevs i storlek och gör vårt bästa för att rekommendera just rätt storlek för dig.

HAR MÅNI EN FYSISK BUTIK?

Vi har inte en permanent fysisk butik men vi deltar i olika event och har ibland pop-up butik på olika platser runt om i Sverige och på utvalda platser i Europa. Prenumerera gärna på våra nyhetsbrev om du vill veta vart och när vi dyker upp härnäst eller kontakta oss om du vill att vi deltar vid event som du är engagerad i. Hoppas vi ses snart!

SÄLJER NI PRESENTKORT?

Ja, vi säljer presentkort. Ta kontakt med oss så  skapar vi tillsammans den perfekta gåvoupplevelsen av ett MÅNI badplagg.

VILKA BETALSÄTT ACCEPTERAR NI?

Vi accepterar betalning med kredit- eller betalkort genom Stripe. Allt enkelt via kassan här i vår web shop. 

Har du fortfarande frågor? Kontakta oss, vi hjälper gärna till.

HÖR AV DIG

Frågor, kommentarer, feedback eller önskningar, de är alla välkomna.

MÁNI_Lognyo_png.png
FAQ & Kontakt: Kontakt
bottom of page